dimecres, 13 de maig del 2009

Mirar més enllà...


Amb aquesta foto començo a escriure el meu blog. Encara no sé de que parlaré, ni cada quan penjaré una nova actualització, però el que si que sé és que tinc moltes ganes de xerrar (com sempre) i d'explicar les meves històries.


Encara recordo el moment en que es va fer aquesta foto. Estavem la Mireia i jo a la platja de Colera. Vam agafar la bici i els hi vam dir als pares que anavem a la platja. No recordo qui va fer la foto, però el que si que recordo i sé que no podré oblidar era aquella olor de la platja, l'airet que corria de tan en tan i l'escalfor del sol a ple estiu. Ens vam banyar fins que em va picar una medusa.

Vam tornar cap a casa i a la dutxaa!!


Conituarà..

2 comentaris:

  1. Ueeee...!!! Bartulina...! Felicitats per aquest primer post. L'escrit és xulo i la foto, que jo no coneixia, és molt bonica.

    Jo també recordo aquell dia. Era per la tarda. Feia molta calor i el papa i jo estàvem molt enfeinats desfent les maletes, perquè acabàvem d'arribar a Colera.

    Petonets.

    ResponElimina
  2. Bueno maca, aqui estic, comentant per que no diguis eeh :$
    jejej espero que segueixis comentan en el meu, el meu no tindrà molt d'èxit però bueno, tampoc m'importa, i tens raó, avere si aquest blog continua endevant.. al menys tindrem alguna cosa feta d'info xD
    t'estimo bonica.

    ResponElimina